Tagastustingimused

Ostude tegemisel kosmeetika24.com-i veebipoest kehtivad tootele Eesti Vabariigi seadustega ettenähtud garantii ja tagastamise tingimused. Ostetud tootel on õigus tagastada 14 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast, Võlaõigusseaduse § 56 kohaselt.

Tagastusõiguse kasutamiseks peab tarbija esitama avalduse kosmeetika24.com-i veebipoes aadressil iluart.info@gmail.com, kuid mitte hiljem kui 14 päeva pärast toote kättesaamist. Tagastatav toode peab olema kasutamata, kahjustamata ja originaalpakendis. Kaitsekile ei tohi eemaldada.

Märkus: Kõik tagastatavad tooted on kliendi vastutusel kuni need jõuavad Allerbeste OÜ laole. Veenduge, et kõik oleks korralikult pakitud ja transpordi ajal toote kahjustumise oht oleks täielikult välistatud.

Tagastuskulu kannab klient, välja arvatud juhul, kui tagastamise põhjus on tellimuse mittevastavus või defektne kaup. Allerbeste OÜ tagastab raha 14 kalendripäeva jooksul taganemisavalduse saamisest.

Märkus: Tooteid, mille kasutamist (või mittekasutamist) ei ole võimalik kontrollida, ei saa tagastada. Näiteks ripsmetušid.

Võimalike pretensioonide korral palume saata e-kiri aadressile iluart.info@gmail.com. Kirjas kirjeldage võimalikult täpselt pretensiooni olemust ja kindlasti lisage kontaktandmed – nimi, e-posti aadress ja telefoninumber. Pretensiooni korral võtame teiega ühendust 3 tööpäeva jooksul.

Allerbeste OÜ hüvitab tarbijale saatmiskulud täies ulatuses juhul, kui taganemise põhjuseks on defektne, vale, kahjustatud toode või kui see ei vasta kättesaamisel oma kirjeldusele. Toote defekti korral asendatakse see sama tootega, välja arvatud juhul, kui vastav toode ei ole enam müügil. Kui vastavat toodet enam ei ole müügil, siis tellija valikul toode asendatakse või müügileping lõpetatakse ja toote maksumus tagastatakse tellijale. Tellijal on õigus tugineda seaduses sätestatud õiguskaitsevahenditele, kui toode ei vasta lepingutingimustele.

Lepingu lõpetamiseks loetakse ka juhud, kui klient ei tule 14 päeva jooksul kaubale järele või ei võta kaupa välja postiautomaadist 7 kalendripäeva jooksul. Sellistel juhtudel tagastatakse ostusumma koos postikuluga viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 kalendripäeva jooksul samale arvelduskontole, millelt ostu eest tasuti.

Корзина для покупок
Прокрутить вверх