Reveel маска для глаз с коллагеном 5 штук

Kollageenmask silmaümbrusele kõrvaldab koheselt esimesed vananemismärgid ja väsimuse jäljed, toidab niiskusega, elustab ja annab sära.

Saab kasutada nii naistel kui meestel.

Silmaalused plaastrid on 100% silikoonivabad, alumiiniumivabad, alkoholivabad ja mikroplastivabad.

Pakendis 5×2 maski, ühekordseks kasutamiseks.

Артикул: 84016-000 Категории: ,

Silmaümbruse nahk on õhuke ja õrn. See piirkond võib vanusega dehüdreeruda ja ärrituda, mis toob esile kuivuse jooned või kortsud.

Kollageeni silmaplaastrid suurendavad kollageeni sünteesi. Vananemisvastane silmamask silub ja rahustab õrna silmaümbruse nahka. Naha elastsus paraneb 37% ja niisuatatus 46%.

Plaastrid ei sisalda alkoholi, on soovitatavad kõikidele nahatüüpidele, sh tundlikule, kuivusele ja ärritusele kalduvale nahale – niisutavad seda kiiresti ja leevandavad ebamugavustunnet.

Seda saab kasutada välkhooldusena hetkedel, mis vajavad kohest tulemust, nagu pulmad või üritused.

TOIME

Naturaalsete kollageenikiudude ja hüaluroonhappe ülikõrge kontsentratsioon moodustavad niiskusvõrgustiku, mis niisutab sügavalt silmaümbruse nahka ja täidab säästvalt selle niiskusvarusid.

Kollageeni peptiidid stimuleerivad samaaegselt naha enda kollageeni sünteesi. Pingetunne kaob, nahk rahuneb, peened jooned leevenevad ja kortsud siluvad. Siidise tunde ja särava välimuse jaoks!

KASUTAMINE 

Aktiveerimisvedeliku vabastamiseks vajutage mõlema pöidlaga kindlalt vedelikukambrile.

Eemaldage foolium alles siis kui vedelik on maskidesse täielikult imendunud.

Kandke maskid puhastatud nahale, jätke peale 15 minutiks. 

Kasutada vastavalt vajadusele. Kestvama tulemuse saavutamiseks kasutada regulaarselt 2-3x nädalas. 

KOOSTIS

Collagen, Rayon, Paraffin, Hydrogenated Rosin, Hydrogenated Polyisobutene, PPG-15 Stearyl, Ether, PEG-40 Sorbitan Peroleate, BHT | Activation Liquid: Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, 1,5-Pentanediol, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate

Корзина для покупок
Прокрутить вверх