BRUNO VASSARI Bioceuticals интенсиво-подтягивающий крем

Intensiivselt pinguldav näokreem, mis aitab võidelda vananemisilmingutega ja naha lõtvumisega näol ning kaelal.

Toime on kohene ja suureneb pideva kasutamise jooksul.

50 ml

Артикул: 340 Категории: ,

Intensiivselt pinguldavas kreem Lift Intensive Cream sisaldab suures osas loodusliku päritoluga toimeaineid, mis aitavad tõhusalt võidelda nähtavate naha lõtvumise märkidega. Elegantne nahal-sulav tekstuur niisutab, kuid ei jäta nahka rasvaseks ega tekita kiskuvat tunnet.

PEAMISED TOIMEAINED

  • LIFT Oléoactif®
  • Dimetüülaminoetanool tartaat
  • Kreatiin
  • Zirhafirm

TOIME

  • Lift Oléoactif® on nahka tõstva toimega õlist saadud toimeainetega kompleks. See on looduslik multi-aktiivne pinguldaja, mis on saadud innovatiivsel ja patenteeritud viisil, mis on 100% jätkusuutlik ning mis maksimeerib selle koostiasinete mõju.
  • Dimetüülaminoetanool tartaat on võimas pinguldav toimeaine, mis pinguldab nahka ja muudab seda elastsemaks.
  • Kreatiini saadakse looduslikest aminohapetest, mis taasaktiveerivad raku ainevahetuse. See annab rakkudele energiat uuenemiseks ning seetõttu parandab proteiinide sünteesi, niisutatust ja naha kaitset.
  • Zirhafirm on taasstruktureerimise toimeaine, mis pinguldab nahka. See on kombinatsioon biomolekulidest, mis tugevdavad rakkude sidusust.

KASUTAMINE

Kreem kanda puhtale nahale hommikul ja õhtul, masseerides  õrnalt soovitud piirkonda.

KOOSTIS

AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, SQUALANE, CARTHAMUS TINCTORILUS (SAFFLOVER) SEED OIL, HYDROGENATED PHOSPHATIDYLCHOLINE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, DIMETHYLAMINOETHANOL TARTRATE, CREATINE, PENTYLENE GLYCOL, SPILANTHES ACMELLA FLUWER/LEAF/STEM EXTRACT, ASTRAGALUS MEMBRANACEUS ROOT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, UBIQUINONE, ZIZYPHUS JUJUBA SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, PHYTOECDYSTEROIDS, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, CARBOMER, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, CERAMIDE NP SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “BRUNO VASSARI Bioceuticals intensiivselt pinguldav kreem”
Корзина для покупок
Прокрутить вверх