Bruno Vassari Lab Radiance sära andev näokreem

 

Kreem niisutab, kirgastab ja muudab naha sametiseks.

50ml

Артикул: 360 Категории: ,

Õrn kreem Brightness Reveal Cream toimib kõikidel naha tasanditel. Annab sellele loomuliku sära ning terve ja klaari jume. Niisutab, kirgastab ja muudab naha sametiseks.

Sobib kõigile nahatüüpidele.

PEAMISED TOIMEAINED

  • Pro-radiance active (1,5%)
  • Niatsiiamiid
  • IBR Dragon ehk pitahaya ekstrakt (draakonivili)
  • Valgustpeegeldavad pigmendid

TOIME

  • Niatsiiamiid aitab vähendada kortse ja peeneid jooni, vähendab naha fotovananemise märke; vähendab pigmentatsiooni, melasmat ja helendab nahka; aitab nähtavalt vähendada pooride suurust, stimuleerib kollageeni tootmist; parandab tuhmi jumet; tugevdab naha kaitsebarjääri, mis soodustab naha niisutamist.
  • IBR Dragon: on rikas süsivesikute (suhkrud, oligosahhariidid) poolest. See on toiteaineks mikrobiootale ja lisaks askorbiinhape, mis on tuntud oma antioksüdantsete omaduste poolest.
  • Valguspeegeldavad pigmendid: annavad nahale kerge valguse puudutus ja ühtlast, tervet ja värsket välimust.

Lisaks on 97.3% selle koostisosadest looduslikku päritolu.

KASUTAMINE

Väike kogus kreemi kanda näole, kaelale ja dekolteepiirkonnale ning masseerida kuni täieliku imendumiseni.

KOOSTIS

AQUA (WATER),CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, CETEARYL. ALCOHOL, TRIHEPTANOIN, COCO CAPRILATE/CAPRATE,CAPRYLIC/CAPRIC/MYRISTIC/STEARICTRIGLYCERIDE, MICA, JOJOBAESTERS, C.I.77/891(TITANUMDIOXIDA), GLYCERYL. STEARATE, NIACINAMIDE, HYLOCEREUS UNDATUS FRUIT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, ELLAGIC ACIO, PHOSPHATIOYLCHOLINE, MANNITOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYGLYCERIN-3, ACETYL, HEXAPEPTIDE-1, HYDROXYACETOPHENONE, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, POLYSORBATE 80, DISODIUM CETEARYL. SULFOSUCCINATE, CARBOMER, PARFUM (FRAGRANCE), 1,2-HEXANEDIOL, DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, CHOLESTEROL, BENZIL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODILM CHLORIDE, BENZOIC ACID, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM SULFATE, PHENYLPROPANOL, SODIUM HYDROXODE, C.I. 17200 (RED NO. 33).

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Bruno Vassari Lab Radiance sära andev näokreem”
Корзина для покупок
Прокрутить вверх